Slåttervägen 5

Knäpplan Väster, Hjo Se på karta

3 448 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
1 399 m²

Förverkliga dina husdrömmar med ett nyproducerat hus!

Nu finns möjlighet att förvärva denna tomt på Slåttervägen 5 tillsammans med en nyckelfärdig enplansvilla från Älvsbyhus vilken anpassas efter köparens önskemål. Förslagsvis uppförs husmodellen "Tove" om 150 kvm, ett rymligt vinkelhus med många möjligheter! Som standard får du tre sovrum, en rymlig klädkammare / walk-in-closet till det största sovrummet, två badrum, tvättstuga, stort och rymligt kök med öppen planlösning in till matsalen och vardagsrummet.
Som tillval finns bl.a. flera olika garagemodeller, fiber och interiöra val men i grunden håller huset en god standard med exempelvis genomgående trägolv. Uppvärmning sker med en frånluftsvärmepump, denna håller nere driftkostnaderna.

Det behöver inte vara krångligt att köpa nyproduktion, Älvsbyhus tar hand om hela processen och ansvarar för husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Älvsbyhus erbjuder dessutom förmånliga betalningsvillkor, största betalningen sker först efter att huset har levererats.

Läs mer på Älvsbyhus hemsida https://www.alvsbyhus.se eller kika på en VR-Tour i huset här: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/vinkelhus/tove/tove-vr/

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Skövde