Kyndelstigen 20

Knutsbo, Ludvika kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
380 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1978
Energiklass
E
Driftkostnad
20 009 kr/år

SÄNKT PRIS!!!
Här har vi en mycket trevlig souterräng-villa som löpande är renoverad och redo för nya ägare att flytta in.
I det lugna och populära bostadsområdet Knutsbo ligger denna påkostade souterrängvilla. Huset är beläget på en lättskött tomt med fina trädgårdsytor med balkong och stenlagd uteplats framsida ett fint inglasat uterum som inbjuder till många härliga stunder utomhus.

Totalt erbjuder den här souterrängvillan gott om utrymme för en familj att leva bekvämt och trivsamt. Planlösningen är väl genomtänkt och ger en bra fördelning av rummen mellan de två våningarna.

Hela huset är smakfullt renoverat med fina materialval och moderna lösningar som gör det både funktionellt och trivsamt att bo här. Dessutom finns det en carport och en stor stenbelagd uppfart med plats för flera bilar samt ett förråd som ger extra förvaringsutrymme. På framsidan har vi även en stenbelagd uteplats och balkong, på baksidan når vi den större inglasade altanen och trädgårdstomten.

Knutsbo är ett populärt område i Ludvika med närhet till naturen och allt vad Ludvika har att erbjuda. Här finns goda möjligheter till friluftsliv och promenader, samtidigt som det är nära till affärer, restauranger och andra bekvämligheter.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Carina Heed, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika

Kontakta mäklaren

Louise Sundberg

Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
Mäklare Louise Sundberg, Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
0727214450