Åsebyberg 960

Kode, Kungälv Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
157 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
1 038 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
36 400 kr/år
Antal besök
5 689
Dagar på Hemnet
9

Nu finns ett stort och bra hus till salu med utsikt mot Rörtången och det glänsande Västerhavet. Villan om hela 157 kvm är i äldre skick men med en välplanerad planlösning och gott om förvaringsutrymmen. De sociala ytorna är makalöst härliga med en väl tilltagen rymd och ett ljus från en utsikt som heter duga!

Från Åsebyberg når du Rörtångens bad och hamn på cykeln eller till fots till sommaren och njut av den friska salta brisen. Skola, matbutik och pendeltåg nås på ett par minuter med bil norrut och Marstrandsexpressen nås på ett par minuter med bil söderut. En lokal busshållplats finns även nära huset. Njut av det rika fågellivet, vandra, upptäck och upplev, börja vinterbada eller bara njut av ett hem med livets bästa godsaker precis runt omkring dig.

Entrén bjuder in till en rymlig hall och ett brett trapphus som smyckar husets mitt. På entréplanet finner vi tre stora sovrum, ett badrum och två förrådsrum.
En trappa upp når vi förutom de sociala ytorna, ett fjärde sovrum, toalett och tvättstuga där tvättmaskin är ny från år 2019. Vid trappan finns en utgång till altan i öst med morgonsol och den privata trädgården baktill.
Vidare in finns ett bra arbetskök och en rymlig matplats med avkopplande utsikt mot hav och öppna ängar. Köket är bytt omkring 2010 och diskmaskinen är ca ett år gammal. Bredvid köket nås det väl tilltagna vardagsrummet som lätt sväljer hela släkten på jul med en panoramautsikt över ängar och hav. En fantastisk vy som får dig att stanna upp. Vilket rum! Här vill man vara!
I söder kan ni kliva ut för en närmare blick mot det vackra landskapet. En privat altan med ett högt och soligt läge där man mer än gärna njuter av grillkvällar i kvällssolen och oändligt vackra solnedgångar. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kungälv

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 4
  mar
  Tor 4 mar kl. 16:00–17:00
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller kontakta mäklaren.
 • 7
  mar
  Sön 7 mar kl. 13:00–15:00
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller kontakta mäklaren.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.