Österängsvägen 10

Korsberga, Vetlanda kommun Se på karta

995 000 kr

1 225 000 kr -19 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Biarea
9 m²
Tomtarea
955 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
28 400 kr/år

På Österängsvägen 10 i Korsberga finns nu denna trivsamma familjevilla till salu. En välvårdad 1 1/2-plansvilla med tegelfasad, bytt tak, bytta fönster och ett badrum som renoverades för ca 10 år sedan. Läget är toppen på återvändsgata med fri baksida mot naturen och motionsspåren. Entréplan står för de sociala ytorna med kök, matrum och vardagsrum i vinkel med bevarade skjutdörrar. Utöver detta finns en klinkrad WC, tvättstuga med dusch, gott om förvaringsutrymmen, bastu och en groventré. Du har direkt anslutning från hus till garaget och ut på baksidan kommer du från såväl köket som förrådet. Övre plan har en möblerbar hall med utgång till balkong, tre sovrum varav ett större och ett helkaklat badrum med klinkergolv. Huset är fiberanslutet och uppvärmningen består av både luft/vattenvärmepump och vedpanna - vilket är ett ypperligt sätt att kunna påverka driftskostnaderna.

Trädgården är toppen med sin plana gräsmatta och flera träd. På baksidan finns idag en altan utanför köket och här kan du sitta ostört och dricka ditt kaffe och lyssna på fågelkvittret. Precis utanför tomten finns kommunens mark och snörar du på dig joggingskorna kan du vara i löparspåret på mindre än en minut. Utöver den ljuva naturen på baksidan har du naturlekaparken mitt över gatan och kikar du ner till vändplanen ser du förskolan. På trädgårdens framsida finns en stor uteplats att njuta på i kvällssolen. Skolbarnen tar cykelbanan rakt upp och är snabbt på plats på skolgården. Läget gör även att du har ICA inom kort promenadavstånd.

Korsberga är en trivsam förort med alla bekvämligheter du behöver i vardagen. Läget gör även att det är pendlingsavstånd till såväl Växjö som Vetlanda.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Kontakta mäklaren

Mia Harbrecht

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
Mäklare Mia Harbrecht, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
0703-26 60 99