Korsnäs udde Korsnäs 12

Korsnäs Udde, Trosa kommun Se på karta

6 995 000 kr

7 995 000 kr -13 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
87 m²
Tomtarea
8 123 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
32 835 kr/år

På Korsnäs Udde väntar en charmigt enplanshus i vinkel på dig. Med sjötomt och havsutsikt och alla moderna bekvämligheter. Huset har i första hand använts som sommarboende och vill du sätta din egen prägel med nytt kök och badrum är grunden god för det. Det stora härliga vardagsrummet i öppen planlösning mot matsalsrummet och köket är husets hjärta. Här flödar ljuset in från de stora fönstren och spisen värmer fint en kallare dag.
Vardagsrummet har direkt anslutning till den härliga träaltanen där du ser havet glittrandes mellan träden. På framsidan har du ytterligare en solig träaltan. Tre sovrum och badrum finns. Köket är fräsch och fint välbehållet.
Tomten är en härlig blandning av skog och planteringar. Med bara några meter ner till en vattenförbindelse ut mot Trosa skärgård där du delar brygga med grannen ovanför.
Du får också en inredd och fin gäststuga med köksdel och badrum. Perfekt för gäster eller till uthyrning som gärna njuter av altanen på framsidan. Dubbelgarage och förråd finns också.

Detta är ett ljuvligt boende, perfekt för sommaren eller ett week-end ställe. Huset är i äldre stil men välbehållet och en bra utgångspunkt ifall att du vill renovera och fräscha upp.
Du är varmt välkommen hem till denna ljuvliga havsnära oas. En plats att skapa nya minnen på.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Trosa

Kontakta mäklaren

Karin Esberg

SkandiaMäklarna Trosa
Mäklare Karin Esberg, SkandiaMäklarna Trosa
070-4284284