Svensborgsvägen 23

Krafslösa, Kalmar Se på karta

3 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
309 m²
Byggår
2019
Nyproduktion 

I omtyckta villaområdet - Krafslösa - finns nu möjlighet att bli första ägare till någon av dessa tre stilrena och moderna radhus som EA-fastigheter står i startgroparna att börja bygga och där inflyttning kan äga rum under 2020. Exteriören är snygg och tidlös där den liggande träpanelen går i svart, vit eller i lärkträ. Till detta har taket ett underhållsfritt plåttak med samma underhållsfria hängrännor. Radhusen erbjuder 115 kvm boyta fördelat med 5 rok varav 3-4 sovrum. Planlösningen är väl genomtänkt och standarden är mycket bra med bland annat klinkergolv och 1-stavigt parkettgolv. Väggarna kommer ha ljus kulör och husets två badrum kommer ha kakel och klinker. Köket kommer från IKEA och är väl tilltaget och arbetsvänligt och har full maskinell utrustning från Bosch. Övervåningen erbjuder tre till fyra sovrum och taket är öppet upp till nock vilket ger en mycket luftig känsla. Radhusens trädgårdar kommer i stort sätt vara helt klara vid inflyttning som så när på att köparen får så in gräset själv. Annars ingår stenläggning på husets framsida där även en mindre planteringsyta för buskar och blommor finns. På baksida trädgård kommer det finnas isolerad friggebod, träaltan, plank och tujahäck som gränsar av mot grannen. Radhusen kommer ha var sin carport med asfalterad uppfart. Carportarna kommer finnas i en länga som är belägen på en gemensam yta om 1 350 kvm för samtliga tre radhus. Denna gemensamma yta är väl tilltaget och kommer lämnas över som ängsmark för köparna vid inflyttning. Därefter kan nya ägarna skapa en härlig lekplats där kanske studsmattan, sandlåda, gungor, större grillplats får vara? Här kan bara fantasin sätta gränser där man gemensamt kommer överens med sina två grannar.

I bildspelet finns två illustrationsbilder på dessa tre radhus, därefter följer några avslutande bilder från ett liknande projekt EA-fastigheter byggt i Västerås i vintras där ni kan få en bra känsla på den interiöra delen.

Adresserna för dessa tre radhus är:
Svensborgsvägen 23 som kostar 3 700 000 kr.
Svensborgsvägen 25 som kostar 3 300 000 kr.
Svensborgsvägen 27 som kostar 3 500 000 kr.

I ovanstående köpeskillingen kostar tomten 1 150 000 kr och innefattar även anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp samt el. Övrig summa är för totalentreprenad av radhus, carport och färdigställande av trädgård.

Låter detta intressant så tveka inte att boka in er till visning måndag den 23 september - då kommer ni kunna träffa ansvarig fastighetsmäklare och även kontaktperson från EA-fastigheter vid tomterna på Svensborgsvägen 23, 25 och 27.

Läs mer om bostaden
Pontuz Löfgren AB