Kropps kyrkväg 20

Kropp, Helsingborgs kommun Se på karta

3 995 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Tomtarea
1042 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
30 800 kr/år
Antal besök
17 883
Dagar på Hemnet
17

Har ni länge letat efter hus men inte riktigt hittat det rätta? Då kan ni sluta leta! Nu har vi det stora nöjet att kunna presentera detta totalrenoverad enplanshus på Kropps Kyrkväg 20.

Huset har under 2021 genomgått en genomtänkt och stilfull renovering. Man har inte bara gjort alla ytskikt inomhus helt fantastiska utan man har även byggt om huset till fördel av ett extra sovrum, bytt fasad, bytt fönster, bytt värmesystem m.m. Huset har inför försäljning genomgått en omfattande förbesiktning samt så har säljarna tecknat en dolda fel försäkring som köparen av huset övertar.

Man parkerar smidigt bilen antingen utomhus med plats för 3-4 bilar eller i garaget. Sedan har vi flera ingångar till huset men huvudentrén ligger på den norra sidan av huset. Man kliver in i en rymlig och fin hall med klinkergolv. Det är genomgående vattenburen golvvärme i hela huset. Direkt till höger har vi de stora sällskapsytorna med öppen planlösning mellan det nyrenoverade köket, vardagsrummet och matplatsen. Här har man förutom de trevliga ytorna även ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Köket är utrustat med inbyggd diskmaskin, stor kyl och frys samt spishäll med inbyggd fläkt. Det är väldigt mycket förvaring dels tack vare den stora köksön. Vidare erbjuder huset en tvättstuga med tvättmaskin, en gästtoalett, ett mycket fint renoverat badrum, ett extra rum/kontor samt tre bra sovrum.

Med utgång från tvättstugan och vardagsrummet når man den stora träaltanen med en trevlig pergola. Här får plats ett stort matbord och det går att duka upp till hela släkten.

Kort sammanfattat är detta ett fantastiskt hus som måste upplevas på plats. Missa inte denna chansen!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Johan Eriksson

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Johan Eriksson, Mäklarhuset Helsingborg
0793473821