Rondan 13

Kungälv - Ödsmålsmosse, Kungälvs kommun Se på karta

4 650 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
102 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
1 380 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
46 398 kr/år

Välkommen till Rondan, en härlig miljö med närhet till det friska havslivet och vackra Rörtången. Ett charmigt hus med privat altan och spa-del och flera eldstäder i huset. En riktig återhämtningsplats och ett hem där man gärna spenderar tid med familjen.

Ödsmålsmosse, granne med Rörtången, är ett trivsamt område där permanentboende och sommargäster samsas i en skön mix. Här bor man med natursköna miljöer runt husknuten och med en kort promenad finns bland annat ett härligt utsiktsläge där man har panoramavy ut över hav och öar där Marstrand och dess fästning blir en vacker siluett i bakgrunden. Närheten till salta bad ger livskvalité och styrker känslan av en sommaridyll och Rörtången med fin och ordnad badplats nås bland annat med kort cykelväg. Den vackra närmiljön gör sig också årets övriga årstider med fina höstpromenader längs stenstranden eller på fina stigar över berget och i skogen som bland annat kan bjuda på lyckad svampfångst.

Huset erbjuder plats för hela familjen med stort kök med köksö, härligt uterum och utgång till spa-avdelningen med bubbelbad. Ett allrum/tvrum i varje plan samt tre sovrum ger bra plats för familjen. Huset erbjuder badrum i varje plan samt bastu och tvättstuga i källaren. Önskas mer utrymme finns det en fint inredd friggebod som används till egen bostad idag. För bilen finns plats i garage, carport och parkeringar.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kungälv

Kontakta mäklaren

Lars Strandqvist

Bjurfors Kungälv
Mäklare Lars Strandqvist, Bjurfors Kungälv
0303-20 86 63