Barnmorskans väg 9

Kungsängen - Sandgrind, Upplands-Bro Se på karta

6 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
148 m²
Tomtarea
805 m²
Byggår
2013
Driftkostnad
39 800 kr/år

Längtar du efter ett behagligare levnadstempo? Vill du se barnen växa upp i ett tryggt område omgivna av skog och sjö? Här bor du naturnära samtidigt som du befinner dig på pendelavstånd från Stockholm. Med Lillsjön och Mälaren runt husknuten är det nära till sommarsegling och svalkande dopp. Den vackra naturen lockar även till härliga utflykter och avkoppling för stora som små.

Fantastisk villa i barnvänligt område, belägen längst in på en återvändsgata! Genomgående smakfullt inredd i ljusa färger och moderna val. Stor terrass och balkong som löper längs hela baksidan i direkt söderläge, och sträcker sig längs den västra gaveln. Här finns en platsbyggd soffgrupp med förvaringsdel. Bastubyggnad med liten uteplats längre ned på tomten.
Stor naturtomt med en bastubyggnad med altan. Härliga detaljer i inredningen med fönster som sträcker sig ända ned i golvet samt ett tavellikt fönsterparti i trappen mellan våningsplanen. Huset har en takhöjd över medel som tillsammans med de stora fönstren gör att det känns stort och rymligt. Inredd kattvind i anslutning till sovrummen på övre plan, perfekt utrymme att leka i.
Huset bör upplevas på plats! Anmäl dig gärna till visningen för att signalera intresse samt för att få ta del av besiktningsprotokoll.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Upplands-Bro