Ligustervägen 43

Kungsbacka - Tölö Ängar, Kungsbacka kommun Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
382 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
36 717 kr/år
Antal besök
2 580
Dagar på Hemnet
8

I attraktiva Tölö Ängar finner ni denna moderna funkisvilla i två plan. Lugnt beläget med insynsskyddad trädgård som erbjuder sol under större delen av dagen. Den stensatta uteplatsen har ett tilltalande solläge intill det inglasade uterummet, som i sin tur förlänger årstiderna och är perfekt vid regniga sommardagar. Inomhus möts ni av genomtänkta ytor där entréplan står för det sociala med kök och vardagsrum i öppet samband och övre plan för familjens privata sfär med tre sovrum och allrum. Helkaklade badrum på båda planen och separat tvättstuga med groventré. Genomgående ekparkett, klinkers och harmonisk färgsättning.

Kökets bardel är extra uppskattad med möjlighet till barhäng och mingel medan hemmakocken tillagar middagen på den flexibla spisen med både el och gasol. Låt er väl smakas vid middagsbjudningar och efterföljande samtal i avslappnad miljö, antingen ute eller inne.

På den stensatta uppfarten ryms såväl bil som cyklar och garaget ger plats för bil och förvaring i det intilliggande vinterinredda förrådet. Laddare för elbil är installerat på uppfarten.

Här bor ni ett omtyckt och barnvänligt område med direkt närhet till barnomsorg och centrala Kungsbackas utbud av service, skolor och kommunikationer. Gillar du golf och ridning finns både golfbana och ridhus i närheten, såväl som trevliga promenadslingor i naturen. Denna bostad förbereds för försäljning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kungsbacka

Kontakta mäklaren

Pontus Kahr

Bjurfors Kungsbacka
Mäklare Pontus Kahr, Bjurfors Kungsbacka
0300-504 91

Visningstider

  • 23
    okt
    Lör 23 okt kl. 10:30–11:30
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.