Nyproduktion

Skillingeuddsvägen 36A

Kungsör Se på karta

7 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
944 m²
Byggår
2021
Nyproduktion

Drömläge vid Mälaren med fantastisk sjöutsikt! Exklusivt påkostat hus med ett högt läge och en helt underbar takterrass om 75 kvm med bubbelpool, dusch och utekök.
Med ett unikt läge intill Skillingeudds badplats ligger denna fastighet där det planeras att byggas en helt enastående och modern bostad. Huset har ett storslaget ljusinsläpp från en helglasad yttervägg, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till altan med utvändig svängd trappa upp till takterrassen.
Hela huset får en lyxbetonad inredning med exklusiva trägolv, helkaklade badrum och kök från Ballingslöv med maskiner från Siemens.

Planlösning,
Entré till hall med helglasad yttervägg och trappa upp till övre våningen. Duschrum, tre sovrum varav ett är Masterbedroom med eget duschrum och walk-in-closet. Tvättstuga med groventré.

Trappa leder upp till övre hall med gästtoalett. Stort trivsamt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Hela våningsplanet har en vidsträckt utsikt över Mälaren. I anslutning till vardagsrummet finns ett arbetsrum/gästrum och från köket nås den insynsskyddade altanen med trappa upp till takterrassen.

Fastigheten har låga driftskostnader tack vare vattenburen golvvärme och Luftvattenvärmepump.

Mot tillägg kan dubbelgarage med förråd och dubbel carport byggas.

Anmäl ditt intresse redan idag!!

Hållplats för skolbuss ligger på några minuters avstånd.
Kungsör är beläget vid Mälarens västligaste del med småbåtshamn och fina badplatser.
Goda pendlingsmöjligheter till närliggande kommuner, Köping, Västerås och endast 15 minuter till Eskilstuna samt ett direkttåg till Stockholm.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Köping