Murkelvägen 46

Kvarnskogen, Sollentuna Se på karta

6 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Tomtarea
456 m²
Byggår
1996
Driftkostnad
26 037 kr/år
Antal besök
2 372
Dagar på Hemnet
6

Varmt välkommen till en idyll för den aktiva familjen i det mycket trivsamma området Kvarnskogen!

Här bor du i ett trevligt hus om 119 kvm med 5 rum, 3-4 sovrum, låga driftkostnader, uteplatser på tre sidor om huset och mycket goda förvaringsmöjligheter - allt i sagolikt läge, nära stora naturområden, eljjusspår och badplatser samtidigt som du har tillgång till goda kommunikationer med bussen ca 100 m bort.

Planlösningen är suverän med mycket öppenhet mellan vardagsrum, hall och kök. Det finns inga onödiga korridorer och prång utan varje kvadratmeter har tagits tillvara optimalt. Tre sovrum och två sällskapsrum, där allrummet på övervåningen skulle kunna omdisponeras till ett fjärde sovrum. Huset ger också ett välkomnande intryck med fasad i ljus träpanel samt blåa dörrar och fönsterfoder.

Bostaden är väldigt social med en öppen, ljus entrévåning som också är den självklara sällskapsvåningen med stort arbetskök, ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel och utgång till både altanen på baksidan och den stenlagda uteplatsen under pergolan på framsidan.
Just i det här huset har man optimerat förvaringsutrymmena och gjort dem mer lättillgängliga genom att man öppnat upp mellan kök och det tidigare garaget. Garaget har i sin tur byggts om och ihop med förrådet på baksidan till ett stort varmförråd kombinerat med ett i dessa tider mycket uppskattat och välbehövligt hemmakontor med en sovalkov. Ett fönster har satts in mot baksidan för ljusinsläpp och en dörr tar dig ut till det tillbyggda kallförrådet som ger mycket extra förvaringsutrymme för grill, utemöbler, trädgårdssaker med mera.

Trappan till övervåningen har målats vit och öppnar upp mot ett stort allrum om ca 14,3 kvm som är övervåningens hjärta. Runt detta finns tre bra sovrum (11,9, 10,3 respektive 10,2 kvm) där master bedroom har ingång till en generös walk-in-closet. Från allrummet nås en stor förvaringsvind via en vindslucka i taket som om inte de redan existerade förvaringsutrymmena vore nog. Allrummet kan enkelt omdisponeras till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Att ha badrum med dusch och wc på båda våningarna är praktiskt för en stor familj och förhindrar köbildning om morgnarna. Det nedre badrummet har dessutom en avskild förvaringsdel/pannrum kombinerat med familjens ”tvättstuga”. En praktisk skjutdörr gör att du kan ha kaos i tvättstugan utan att någon ser. Hela entrévåningen har vattenburen golvvärme. Övervåningen har istället radiatorer (direktverkande el). Ingen bil ryms i dagsläget i garaget, men det ryms två bilar på den stenlagda uppfarten. Gästparkering finns i området.

Utöver en genomgående bra planlösning får familjen härliga uteplatser tack vare gavelläget. Se fram emot långa sköna somrar då du kan njuta av obegränsat uteliv i alla former, från lugn avkoppling med familjen till mysiga grillkvällar eller sommarfester med vänner och grannar. Utemöjligheterna gör att du har sol - eller skugga för den delen - från morgon till kväll. Trädgården i sin helhet är lättskött och lagom stor samtidigt som den är relativt insynsskyddad och ger utrymme för både lek, plaskpool och trädgårdsintresse. Varierad vegetation ramar in huset och baksidan får insynsskydd av höga träd.

För samtliga förbättringsåtgärder kommer en "Renoveringslista" efter helgen.

OMRÅDE
Närheten till naturen är givetvis en av de största fördelarna med läget, liksom den lagom stora och plana tomten. Friluftsliv, svamp- och bärplockning, skidåkni

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 9
  maj
  Sön 9 maj kl. 11:00–12:00
  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
 • 10
  maj
  Mån 10 maj kl. 17:00–17:40
  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.