Östra Storgatan 74

Kvidinge, Åstorp Tjänster för säljaren
Karta & restider

1 195 000 kr
VillaVilla

Välkomna till denna charmiga villa på Östra Storgatan 74 i Kvidinge. Huset har en ljus öppen planlösning med generösa sällskapsytor. Köket är rymligt och erbjuder bra förvaring och möjlighet till stor matplats. Från köket kan man även nå den stenlagda uteplatsen. Vardagsrummet är tillräckligt stort för en stor soffgrupp och matsalsmöblemang och det finns även en öppen spis med energikassett. På nedanvåningen finner vi även ett av husets tre sovrum. Hallen, badrummet och köket på nedanvåningen har vattenburen golvvärme. Badrummet på entréplan renoverades så sent som i år och det finns våtrumsintyg på det. Ovanvåningen bjuder på två rymliga sovrum, förvaring i vind och garderob samt en toalett med dusch. Till huset finns också en sidobyggnad där man har tvättstugan samt förvaringsyta.

Huset säljs med friskrivningsklausul. Detta för att ägaren aldrig själv har bott i huset. Det är självklart välkommet att göra en egen besiktning av huset.

Kvidinge är en liten by som tillhör Åstorps kommun. Byn ligger längs med riksväg 21 som går mellan Helsingborg och Kristianstad. Byn ligger mellan Åstorp och Klippan. I byn bor cirka 2000 invånare och bebyggelsen består till större del av villor. I Kvidinge finns en nyare byggd pågatågstation som tar än till Hässleholm och Helsingborg där man sedan kan ta sig vidare till resten av landet. I byn finns livsmedelsaffären Matöppet, pizzerior, café m.m. Här finns grundskola för årskurs F-5. Kvidinge har även ett friluftsbad som även besöks av bybor från orterna omkring Kvidinge.

Välkommen till ditt nya hem!
______________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan köparna i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 0793-47 38 21 eller [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
110 m²
Biarea
53 m²
Tomtarea
708 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
1930
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Östra Storgatan 74 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 195 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

8 675
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 75 dagar sedan, den 28 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips