Ärtvivelvägen 27

Kyrkenorum, Stenungsunds kommun Se på karta

4 000 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
152 m²
Tomtarea
583 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1978
Driftkostnad
43 972 kr/år

Med både lekplats och grönområde runt husknuten välkomnas ni till härliga Ärtvivelvägen 27 - Den perfekta familjevillan!
Här bor ni i populärt och barnvänligt område med både skola och förskola inom gångavstånd. Tack vare att huset ligger intill ett grönområde upplevs bostadens läge fritt med fönster som vetter mot ängen samt mot gården på husets framsida.

Bostaden har löpande genomgått renoveringar och uppdateringar som t.ex. byte av fönster, nytt tak (2020), badrumsrenovering (2015) samt ny luftvärmepump (2022). Bostaden om 152 kvm är fördelat på två plan och erbjuder en perfekt kombination av komfort och funktionalitet. Med två stora sällskapsrum och tre sovrum, med potential till fler, finns gott om plats för hela familjen och möjlighet att anpassa utrymmena efter era behov. Tidigare ägare öppnade upp mellan kök, matplats och vardagsrum och skapade en mer öppen och luftig planlösning. Köket med dess köksö gör det enkelt att förbereda middagen och samtidigt vara delaktig i konversationerna kring matbordet. Vid matplatsen finns utgången till uterummet som under vår och sommarhalvåret blir till ett extra sällskapsrum. Från uterummet nås framsidans uteplats som ligger i soligt sydvästläge där häcken mot gårdsplanen tacksamt begränsar insynen. På tomten finns ett förråd till trädgårdsredskap och i trädgården ges plats till både odling, studsmatta samt spring och lek, precis som en trädgård ska va'!

På Ärtvivelvägen 27 bor ni på fantastiskt fritt läge med ingen granne direkt inpå fram -och baksidan av huset.
Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Stenungsund

Kontakta mäklaren

Sofia Munther

Fastighetsbyrån Stenungsund
Mäklare Sofia Munther, Fastighetsbyrån Stenungsund
0761090964