Blåbärsstigen 14

Häljarp, Landskrona kommun Se på karta

3 995 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
133 m²
Tomtarea
638 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
37 900 kr/år

Friliggande 1-plansvilla på solsäker södertomt som sedan 2013/2014 genomgått omfattande renovering och ombyggnation i omgångar. Trädgård med rejäla grönytor gränsar till det härligt lummiga skogspartiet och kompletteras av uteplats under tak samt ett trivsamt uterum. Utmärkt läge med gångavstånd / cykelavstånd till allt vad Häljarp har att erbjuda.

Planlösningen erbjuder hela 4 sovrum av skiftande storlek, två badrum, en gästtoalett samt kök, matplats och vardagsrum i en halvöppen planlösning. Två av sovrummen samt ett av badrummen byggdes till 2020 i den tidigare garagedelen.

Fiber indraget, friköpt tomt och uppfart med plats för ett antal bilar.

I Häljarp erbjuds såväl F-3 skola, Emiliaskolan som åk 4-9 på Sandåkerskolan. Närhet till motorväg, pågatåg samt buss gör det enkelt att ta sig till Helsingborg, Lund och Malmö. Det finns en välsorterad Ica-butik vid namn Häljarpshallen samt Häljarps pizzeria. I Häljarps utkant finns Öresunds golfbana med restaurang Clubhouse och ca 10 minuter bort med bil ligger Barsebäcks Golf & Country Club samt badplats vid Barsebäcks hamn. Större matbutiker i Landskrona och Landskrona centrum nås inom 5-10 minuter med bil.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Landskrona

Kontakta mäklaren

Rickard Lind

Mäklarhuset Landskrona
Mäklare Rickard Lind, Mäklarhuset Landskrona
0727-12 50 45