Gungtjärnsvägen 4

Landvetter, Härryda Tjänster för säljaren
Karta & restider

6 395 000 kr
VillaVilla

Välkommen till en väl omhändertagen fastighet med ett skyddat läge i attraktiva Önneröd. Perfekt för dig som vill bo i ett fint villaområde med trevliga grannar runt omkring dig men ändå relativt ostört med frihetskänsla. Det är med sorg i hjärtat som säljarna nu säljer sin pärla för att flytta hem till Norrland.

Villan är en gedigen och välbyggd lösvirkesvilla som är nästintill helt nyuppförd under 2008 med stora sociala ytor på alla plan. Trivsam planlösning och generösa fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusflöde. Härlig rymd via tak delvis öppet till nock. Ett fjärde sovrum inryms med lätthet, se förslag bland bilder. Bra uppvärmningssystem ger låg energiförbrukning och en braskamin sitter mitt i huset för bästa värmespridning.

En lättskött tomt som präglas av fina stenarbeten och små planteringar. Här erbjuds ett rogivande och insynsskyddad boende i härlig atmosfär utan biltrafik direkt utanför huset. Isolerat uterum i anslutning till träaltanen som går runt två sidor av huset och erbjuder solstunder under större delen av dagen. Påkostad garagebyggnad med eldrivna portar. Isolerad friggebod med möjlighet att nyttja som ungdomsboende eller för gäster. Vid ena altanen står en vedeldad badtunna.

Här bor man på en lugn återvändsgata med direkt närhet till skola, förskola och busshållplats för Röd express som tar en raka vägen till Göteborg. På bekvämt avstånd når man Landehof elljusspår, vackra Gallhålans naturreservat, stall och fotbollsplan. Gång och cykelvägar leder ner till expansiva Landvetter centrum och badplats i Landvettersjön.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
170 m²
Tomtarea
841 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
22 903 kr/år
Byggår
1949
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gungtjärnsvägen 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 395 000 kr
Driftkostnad
22 903 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 895
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 16 dagar sedan, den 4 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips