Golfgatan 32

Lanna, Lekebergs kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
162,9 m²
Tomtarea
1 016 m²

Modernt ladhus i idylliskt och attraktivt läge! Precis invid Lannas välrenommerade golfbana ska denna lösvirkesenplansvilla i vinkel uppföras. Här får er familj chansen att få flytta in på Golfgatan 32 och njuta av ett bekvämt villaliv i ett hem som utstrålar karaktär och pondus. Huset uppförs med stilsäker modern design där ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier och den generösa takhöjden i ryggåstaket i sällskapsytorna bidrar till optimala förutsättningar för att hela er familj ska trivas!

Planlösningen är välplanerad där allt finns bekvämt samlat på ett och samma plan. Ni erbjuds här ett fullutrustat kök med köksö och köksinredning från Ballingslöv. Öppen planlösning mot den rymliga vardagsrumsdelen. Huset rymmer även tre sovrum där föräldrasovrummet har både egen klädkammare och lyxigt helkaklat badrum. Dessutom kan ni nyttja extra sällskapsytor i ett allrum, praktiskt klädvårdsrum med groventré samt ytterligare ett helkaklat badrum placerat i anslutning till entrén.

Hela huset kommer genomgående att byggas med stilfulla och välvalda materialval så som vitlaserat parkettgolv, smakfull köksinredning från Ballingslöv och hög standard på maskinell komfort, svarta innerdörrar och helkaklade moderna badrum. Vattenburen golvvärme i hela huset.

Vid köp av huset innan produktionsstart finns möjlighet att påverka inredningsvalen.

Exteriört kommer modern stående träpanel, stora svarta spröjsade fönsterpartier och svart taktegel att pryda huset. Intill huset uppförs ett praktiskt garage med fjärrstyrd garageport och tillhörande grusad uppfart. Tomten säljs med sådd gräsmatta. Trätrall om ca 64 kvm på innergård.

Se mer information i leveransbeskrivningen under dokument.
Preliminärt tillträde årsskiftet 2022/2023.

Omgivningarna är natursköna med inslag av vatten, siluetten av Kilsbergen, en av Sveriges finaste golfbanor och ett rikt djurliv. Runt hörnet finns den nybyggda skolan samt bollhall, även förskolor finns i området. Bra kommunikationer, fantastiska fritidsmöjligheter, nybyggda förskolor och en storsatsning på skolan gör Lanna till en attraktiv boendemiljö både för golfentusiaster och barnfamiljer.

Lanna är beläget ca 2 mil väster om Örebro och ca 3 mil öster om Karlskoga. Området är i en mycket expansiv fas då kommunen nyligen uppfört en tillbyggnad på den befintliga skolan samt nyproduktion av en bollhall som blev färdigställd sommaren 2015. Skolan är från årskurs 0-6. I Lanna finns också 6 förskoleavdelningar. Mellan årskurs 7-9 går skolskjuts till Fjugesta där högstadiet finns.

I Lanna finns Lanna Lodge golf resort och bedöms vara en av Sveriges bästa golfanläggning. Där finns en 18-hålsbana, restaurang, hotell med 30 rum, spa och gym.

Välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Andreas Rutqvist

Bjurfors Örebro
Mäklare Andreas  Rutqvist, Bjurfors Örebro
073-257 56 67