Inspelsgatan 12

Lanna, Lekebergs kommun Se på karta

6 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
200 m²
Tomtarea
1 012 m²
Byggår
2018

Äntligen en extraordinär och välbyggd villa med rejäl insynsskyddad baksida i ett riktigt toppenläge i Lannas idylliska villaområde! Nu finns chansen att förvärva detta arkitektritade och otroligt välskötta hus byggt i lösvirke som bjuder in till fantastiska dagar för hela familjen såväl inomhus som utomhus!
Låt sommarkvällarna och middagarna få ta vid vid den trevliga och soliga uteplatsen. Hela huset genomsyras av känsla, finess och kvalité i allt från stilsäkra materialval till en noga genomtänkt planlösning. Vattenburen golvvärme i hela huset samt högtalare i vardagsrum, kök, badrum samt utomhus.
Vi möts av magnifika sociala ytor med öppen och luftig hall samt ett vackert vardagsrum sammansvetsat med det stilrena köket från Marbodal. Här flödar ljuset genom de stora fönsterpartierna och utgången till uteplatsen. Med allt samlat på ett och samma plan finns här hela 4 sovrum i bra storlek . Två helkaklade badrum varav ett med bastu samt en stor tvättstuga med groventré. Laddstation för elbil på husets framsida.

Huset är perfekt placerat på den härliga trädgårdstomten! Här kan ni njuta av solen från morgon till kväll. Rymligt garage med förrådsdel och tillhörande stensatt uppfart finns på husets framsida i nära anslutning till husets entré.

Kontakta ansvarig mäklare Mattias Fredriksson för bokning av privatvisning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Mattias Fredriksson

Bjurfors Örebro
Mäklare Mattias Fredriksson, Bjurfors Örebro
073-257 77 57