Storhult

Lantligt, Flen Se på karta

2 200 000 kr

Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
156 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
4,0 ha

Välkommen till Storhult - en hästgård mellan Sparreholm och Skebokvarn i vackra sörmländska omgivningar!

Här finns stall med nio boxplatser, vagnslider om ca 200 kvm med i dagsläget tre boxplatser och rejäla utrymmen, hönshus samt två traktorcarportar med höjd och utrymme för traktorer, hästtransporter och bilar.

Bostadshus, med underhållsbehov, fem rum och kök, källare med förrådsutrymmen, generös veranda i syd/västligt läge och trädgård runt huset. Bergvärme samt två borrade brunnar - en till bostadshuset och en till stallet.

Betesmark ca 4 ha tillhör fastigheten och i dagsläget nyttjas intilliggande betesmark om ca 15 ha enligt överenskommelse med markägaren.

Från Storhult är det knappt 1 km till busshållplats. Till det närmaste samhället Sparreholm är det knappt 3 km och här finns mataffär, skola t.o.m. mellanstadiet och service som kiosk, restaurang, pizzeria och bensinstation. Sparreholm är beläget vid vackra sjön Båven och här finns stor båthamn och fint strandbad ute vid Hembygdsgården.

Till service i pittoreska Malmköping är det ca 10 km. Även till all service i Flen är det ca 10 km och här finns skola t.o.m. gymnasiet, järnvägsstationen (1 timme med tåg till Stockholm) och fritidsanläggningar. Till Stockholm är det ca 10 mil.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malmköping