Trastvägen 2A

Laröd, Helsingborgs kommun Se på karta

6 550 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
149 m²
Tomtarea
689 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
39 747 kr/år
Antal besök
1 730

Trivsam villa med väldisponerade kvadratmetrar, fokus på sociala ytor och rymliga sovrum. En öppen planlösning med stora fönsterpartier mot den vackra trädgården.

För säljarna av den här fina villan är utemiljön lika viktig som inomhus. Underbara uteplatser i alla väderstreck. På trädäck utanför vardagsrummet med grillen nära till hands, under lövinbäddad pergola, mitt bland odlingslådor och tomatplantor. För lite svalare dagar finns det fina uterummet där trädgårdens grönska blir extra närvarande och för de varmare dagarna poolhäng i solstolar på poolens trädäck.

Laröd - nära hav och skog

Här finns både lummiga bokskogar och tallskogar, perfekta för vackra löprundor och promenader. I Laröd finns också Sofiero Slottsträdgård med Sofiero Slottsrestaurang, båda med mycket gott renommé. Bara en kort promenad nedför landborgen finns ett flertal badställen med både sandstrand och bryggor.

Två bra skolor, F-9, och ett flertal förskolor. Det finns gott om cykelbanor och lekplatser. Ett rikt utbud av idrottsaktiviteter för både barn och vuxna såsom fotboll, gymnastik, ridning, windsurfing och gym. Vidare finns vårdcentral med BVC, bibliotek, matbutik och pizzeria.

Laröd är beläget fem kilometer från Helsingborgs centrum med goda bussförbindelser både norr- och söderut. Med bil kommer du snabbt ut på motorvägen med 25 minuter till Ängelholms flygplats och drygt en timme till Köpenhamn.

Läs mer hos mäklaren
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB

Kontakta mäklaren

Catharina Olsheden

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Mäklare Catharina Olsheden, Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0708-48 16 16

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.