Ledsundet Torpvik 109

Ledsundet, Östhammars kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Tomtarea
1 745 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
43 144 kr/år

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga enplansvilla uppförd 2008 med läcker utsikt över Kallrigafjärden! Här bor ni i ett lugnt och rogivande läge med vackra grönytor och sjöutsikt. Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett!

Fastigheten erbjuder en grön och fin tomt i ett ostört läge belägen mot vackra landskap, samt lämpar sig perfekt för lekande barn eller bara allmän avkoppling. I anslutning till bostadsbyggnaden finns även ett rymligt garage med tillhörande förrådsdel, ett växthus, en jordkällare samt ett timrat uthus med oändliga möjligheter för den händige! För dig med gröna fingrar så lämpar sig tomten utmärkt för odling. Här finns utrymme för hela familjen att trivas!

Väl in i bostadsbyggnaden möts ni av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och tillgång till smarta förvaringslösningar. Från hallen når ni bostadens luftiga vardagsrum med ryggåstak som bidrar till en känsla av rymd. Här möts ni av en vacker utsikt över Kallrigafjärden från vardagsrummets generösa fönsterpartier som dessutom tillhandahåller ett vackert ljusinsläpp. I direkt anslutning finner ni ena utgången till den generösa altanen. Altanen är belägen i ett insynsskyddat och trivsamt läge samt erbjuder härliga soltimmar. Här kan ni duka upp för en härlig kväll på altanen, eller varför inte en middag under bar himmel i er trädgård? Skulle den svenska sommaren bjuda på regn så har ni taket som skydd så att möjligheterna till utevistelse består.

Vardagsrummet är beläget i en öppen planlösning mot det charmiga köket i lantlig stil som bjuder in till matlagninskreativitét. Här finns gott om sociala ytor för middagsbjudningar med vänner och familj och även från köket finns utgång till altanen. Under årets kyligare månader kan ni njuta utav värmen av vedspisen samtidigt som ni sitter samlade med nära och kära vid middagsbordet.

Ni har även tillgång till tre mysiga sovrum, två fräscha badrum samt en tvättstuga/groventré.

Här bor ni med trivsamt pendlingsavstånd till både sommarpärlan Öregrund, "staden vid havet" samt Östhammar. Öregrund är den enda staden på östkusten där ni kan njuta av solnedgången i havet och erbjuder utöver detta tillsammans med Östhammar både skolor, livsmedelsbutiker, ett stort antal krogar, mysiga caféer och all den service ni kan tänkas behöva. Öregrund och Östhammar erbjuder även goda pendlingsmöjligheter till både kommunens närliggande orter, Uppsala, Gävle samt Stockholm.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Jesper Staring

Notar
Mäklare Jesper Staring, Notar
0768-54 96 85
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021