Kommande

Västergårdsvägen 10

Lekeryd, Jönköpings kommun Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
152 m²
Biarea
92 m²
Tomtarea
1 033 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
38 700 kr/år
Kommande

Välkommen till denna fantastiska villa som erbjuder det perfekta boendet för hela familjen! Med sin utmärkta placering i ett eftertraktat område är denna bostad det optimala valet för dig som söker både komfort och närhet till viktiga faciliteter.

Det som verkligen utmärker denna villa är dess oslagbara läge. Här kan du avnjuta en fridfull atmosfär samtidigt som du har bekvämt avstånd till ett brett utbud av serviceanläggningar. Oavsett om det handlar om vardagliga ärenden eller fritidsaktiviteter, kommer du att ha allt du behöver inom räckhåll.

Denna villa erbjuder en omfattande trädgårdsupplevelse som inkluderar en avkopplande spabad och en murad grill, vilket ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet på bästa sätt. Oavsett om du vill koppla av i det varma vattnet i spabadet eller grilla läckra måltider i den murade grillen, kommer trädgården att bli en central plats för familjens nöjen och sociala samvaro.
Den generösa trädgården på baksidan av villan erbjuder gott om utrymme för olika familjeaktiviteter och lek. Barnen kan springa fritt och utforska den rymliga tomten, medan du skapar en vacker trädgård för att förhöja estetiken och skapa en fridfull atmosfär. Du kan också överväga att installera en lekplats för barnens underhållning och glädje.

Sammanfattningsvis erbjuder denna villa en attraktiv kombination av läge och familjevänlig atmosfär. Med närheten till serviceanläggningar, skolor och en stor trädgård är detta det perfekta hemmet för dig som söker en trygg och bekväm livsstil för hela familjen.

Förutom trädgården och utomhusupplevelsen har villan också en inbyggd garageplats på suterrängsvåningen. Detta gör det enkelt för dig att komma hem med shoppingkassarna och ger extra bekvämlighet för din vardag. När det är dags för storhandling är Jönköping och Huskvarna lättillgängliga, oavsett vilket färdmedel du föredrar. Tätortsbussar finns också inom bekvämt avstånd, vilket underlättar kommunikationen.

Lekeryd, där denna villa är belägen, erbjuder närhet till natursköna omgivningar och Uddebosjön med sin badplats. Du har möjlighet att njuta av avkopplande stunder i naturen och ta del av utomhusaktiviteter som bad och fiske. Området präglas av omgivande skogar och åkermarker, vilket ger dig en naturlig och fridfull omgivning att utforska och njuta av.

Innan visning, förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Michel Cosic

HusmanHagberg Jönköping
Mäklare Michel Cosic, HusmanHagberg Jönköping
0731-521 030

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.