Kalvhagsvägen 11

Lerbäckshult, Ängelholm Karta & restider

2 500 000 kr

3 195 000 kr -22%

Villaicon_villa_inactive

Nu kan Mäklarhuset stolt presentera ytterligare en fastighet i natursköna Lerbäckshult. Villa med plats för den stora familjen med öppen planlösning som ger trevliga sällskapsytor. Modernt kök, vardagsrum med kamin och tre sovrum, allrum och två badrum. Här finns möjlighet för generationsboende för den som önskar. Alternativt går det att dela av till två bostäder. Det finns idag två separata ingångar (dock öppet mellan husen idag), två garage med plats för både bil, båt och mer om man vill.

Alldeles i närheten av boendet finns en gemensamhetsanläggning där du som boende har tillgång till bland annat pool, bastu, tennisbana, fotbollsplan och boulebana. Anläggningen är mycket uppskattad hos de boende. Byn är belägen cirka två kilometer från Västersjön på Hallandsåsens sydsida strax utanför Hjärnarp, några kilometer från den halländska gränsen. I närheten finns mycket fina promenadstråk i natursköna miljöer bland öppna fält och blandskog med stora inslag av bok.

Med skog och fantastisk natur runt husknuten bor ni här i en idyll med det mesta som kan önskas. Kontakta mäklare Ulrika Sörensen för mer information. Varmt välkomna på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
159 m²
Biarea
105 m²
Tomtarea
1 131 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
22 340 kr/år
Byggår
1999
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kalvhagsvägen 11 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 500 000 kr
Driftkostnad
22 340 kr/år

Statistik

5 909
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 97 dagar sedan, den 14 juli 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips