Brännåsvägen

Lerum- Södra, Lerum

6 550 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

I backen upp mot Långa Stamsjön i Lerum, utmed Brännåsvägen, planerar vi för kvarteret Brännås Park – ett nytt villaområde med totalt 12 villor. Här bor du nära naturen och på bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg. Pendelstationen ligger endast en kilometer bort och du har nära till allmän service och shopping vid Lerums torg.

I Brännås Park skapar den kuperade terrängen förutsättningar för ett spännande område i västersluttning. De tre olika hustyperna byggs i trä och får ett modernt, stramt uttryck med träfasader i vackra naturnära toner – grönt, naturfärgat och en mörk brunsvart nyans. De får generösa terrasser och uteplatser med kvällssol. Interiört har villorna öppna planlösningar och skön rymd med takhöjder i nock upp till 4,80 m. Det är arkitekterna Bornstein & Lyckefors som ligger bakom utformningen av Brännås Park.

Denna hustypen, bestående av tre villor, ligger högt placerad i skogsdungen. De är lätt vridna för att skapa en morgonsolsida mot entrén och frukostbordet vid köket. Den andra sidan möter
kvällssolen och den kringliggande skogsdungen mot vardagsrummet. De karaktäristiska ribborna på fasaderna skapar en vertikal resning av husen som står sida vid sida med de höga tallarna på platsen. Inspirationen är hämtad från Finland där man har en tradition av att rita hus i landskap och behålla träd som en berikande del av helheten.Villorna består av två plan om ca 132 kvm. Entrévåningen består av kök och vardagsrum i en öppen planlösning med genomsikt. Här finns också badrum och tvättstuga. På övervåningen finns tre sovrum, allrum och ytterligare ett badrum. akhöjd upp till 3,30 m. Förråd och en carport med direkt ingång till huset.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
132 m²
Tomtarea
365 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2021
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Lerum

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brännåsvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 550 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 803
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 56 dagar sedan, den 25 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips