Strömsvägen 16

Lilla Edet, Lilla Edets kommun Se på karta

1 600 000 kr

1 700 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
1 183 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1959
Energiklass
D
Driftkostnad
29 000 kr/år

NYTT SÄNKT PRIS!

Attraktivt beläget och insynsskyddat hittar du denna trevliga villa i två plan, här råder renoveringsbehov men för den händige så finns här stor potential att återställa huset till dess forna glans. Det stora huset och den unika planlösningen gör att huset lämpar sig som generationsboende, för uthyrning eller familjen med större barn. Den härliga tomten inbjuder till både sociala aktiviteter och odling och här finns även en separat verkstad för dig som gärna snickrar och lagar. Ett svårslaget läge!

Ström är en mycket trivsam del av Lilla Edet som uppskattas högt av barnfamiljer, här är det trygga kvarter med goda grannar och du har både skola och förskola en kort promenad bort. Ströms slottspark med lekplats, utegym och minigolf ligger en kort promenad från huset och centrala Lilla Edet ligger tio minuters gångväg bort. Området bjuder även på vackra grönområden, fotbollsplan och Göta älv med Sveriges äldsta sluss och det populära laxfisket.

Här på Strömsvägen 16 är det med andra ord lätt för hela familjen att trivas! En kort bilresa bort finns det ett flertal badsjöar där du gärna tar ett dopp en varm sommardag, eller varför inte tillbringa en dag vid havet som du kommer till på endast 15 minuter. Utöver det finns Göteborg, Uddevalla, Stenungsund och Trollhättan, alla inom bekvämt pendlingsavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet

Kontakta mäklaren

Jennie Karlsson

Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet
Mäklare Jennie Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet
+46721600049

Visningstider

  • 10
    dec
    Sön 10 dec kl. 16:15–16:45
    Tänk på att vi endast har möjlighet att ta emot förbokade sällskap! För att anmäla dig till visningen - kontakta ansvarig mäklare alternativt anmäl er via vår hemsida svenskfast.se/lillaedet
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.