Skäppegårdsvägen 13

Linderöd, Kristianstad Se på karta

4 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
230 m²
Biarea
94 m²
Tomtarea
1,8 ha
Byggår
1920
Driftkostnad
14 582 kr/år
Antal besök
49 809
Dagar på Hemnet
15

Mitt i den ljuvliga naturen ligger denna vackra gård som under flera år renoverats med omsorg och känsla för att behålla byggnadens äldre karaktär och charm. Invändigt erbjuder huset öppen planlösning med stora härliga sällskapsrum med högt i tak, ett stilrent kök i naturnära färgskala, stilrent badrum med dusch och flera sovrum.

På ovanvåningen finns master bedroom, walk in closet och ett badrum av generös storlek samt fler umgängesytor med fantastisk utsikt över trädgården och naturen utanför.

En trappa ner finns husets poolrum som blir en oas i sig att njuta i året om. Här finns loungedel, dusch och gästrum samt utgång från poolrummet till den stensatta uteplatsen och vidare ut i trädgården.
Utöver detta finns på tomten ett garage och stall med två boxar och sadelkammare samt hönshus för den som känner för att fortsätta att ha djur på gården.

Gården ligger naturskönt och lättillgängligt med närhet till den nya motorvägen som underlättar för dem som pendlar. Från gården är det endast ca 3 mil till Kristianstad och ca 5 mil till Lund och ca 1 mil till Tollarp. I närheten finns skola, förskola och fritidshem.

Varmt välkommen på visning av denna fantastiska gård, där allt är genomtänkt in i minsta detalj!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kristianstad

Kontakta mäklaren

Bjurfors Kristianstad

Bjurfors Kristianstad
Mäklare Bjurfors Kristianstad, Bjurfors Kristianstad
0701641989