Ullersätter 175

Lindesbergs kommun Se på karta

2 995 000 kr

3 495 000 kr -14 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
1 269 m²

Nu saluförs en mycket trevlig nyproducerad villa i populära och familjära Ullersätter några minuter utanför Frövi. Här bor ni i ett toppmodernt hus med alla bekvämligheter med sagolika vyer över fälten. Smart planlösning som passar den moderna barnfamiljen. Stora och fina sällskapsytor på bägge våningarna och möjlighet till hela 4 sovrum för den som är i behov av det. Huset är utrustat med fina materialval och vattenburen värme med återvinning för extremt låg driftkostnad.

Bottenplan inrymmer en stor och välkomnande hall med tillhörande badrum. Stor social och öppen yta i vardagsrum om hela 35 kvm. Kök med underbar utsikt över fälten med utgång till terassen. Groveentrén tar dig in i tvättstugan där gott om arbetsyta återfinns.

Trapp till övervåning -

Övervåningen har ett stort allrum med ryggåstak vilket ger en extra känsla av rymd i bostaden. Från allrummet tar ni er ut till en altan med söderläge för underbart solläge där kaffet kan avnjutas med de vackraste av vyer. Masterbedroom är hela 13 kvm med tillhörande garderobsvägg. Badrum med kakel och klinker, dusch, wc och handfat. Övriga sovrum är 11,5 kvm och 10 kvm.

Huset har moderna lösningar genomgående och har utöver huvudbyggnaden ett förråd samt förberett för carport!

Kommunalt VA hösten -21

Då huset ska målas utvändigt till våren, så finns möjlighet att påverka kulören.

Välkomna att Kontakta Erik Lejon för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri

Kontakta mäklaren

Erik Lejon

Lejons Mäkleri
Mäklare Erik Lejon, Lejons Mäkleri
0709992990