Vibyn 13

Lindesbergs kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Biarea
43 m²
Tomtarea
1 437 m²

Nyproduktion!

Söker du efter chansen att få vara med och utforma ditt egna boende och samtidigt bo med ett sjönära läge? Då är det läge att förvärva denna fastighet i familjevänligt område med ett unikt läge i Frövi!

Nu kan du få vara med att utforma detta enplanshus på 130 kvadratmeter, ett härligt hus för hela familjen. Här blir samlingspunkten för familj och vänner vid den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Bostaden erbjuder fyra sovrum och ett stort badrum. Via tvättstugan kommer man vidare till förrådet, ett mindre badrum, groventré och garaget. Detta boende är utformat för att få till en enkel och trevlig levnadsstandard på ett plan.

Här är du med vid ett tidigt läge av bygget och kan påverka interiören utifrån egen smak och tycke!

På mindre än 10 minuters promenad tar du dig till båthamnen och badstranden som ligger på Väringens "Solsida". Sjön är också en mycket uppskattad och fiskerik sjö, mest känt för sitt fina Gös-bestånd. Från Frövi tar du dig med bil till centrala Örebro på ca 25 minuter, eller 16 minuter med tåg. Från Frövi centrum finns det goda kommunikationsmöjligheter i form av både buss och tåg. Där finns också allt du behöver såsom matbutik, vårdcentral, folktandvård och apotek.

För ytterligare information/intresse eller för att få kika på 3D konstruktionen av villan, kontakta ansvarig mäklare Frida Henriksson!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Frida Henriksson

Bjurfors Örebro
Mäklare Frida Henriksson, Bjurfors Örebro
076-1802410