Tunnbindaregatan 11

Lindesborg, Tomelilla kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Biarea
46 m²
Tomtarea
725 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
45 000 kr/år

Här kan man flytta rakt in, njuta av ett renoverat boende och få tid över till familjen. Ett välskött hem med en ljus och modern interiör samt härliga utemiljöer i insynsskyddad trädgård med soligt läge i söder/väster.
Ett välkomnande intryck med ny entrédörr som öppnas upp till en rymlig hall med avhängningsmöjligheter och trappa upp till ovanvåningen. Entréplanet erbjuder, förutom ett Master bedroom, generösa sällskapstytor i en öppen planlösning. Köket byggdes om och renoverades 2021 med ny skåpsinteriör från Ikea, bra standard på vitvaror samt snygga stenbänkar från Silestone. Köksön i vinkel ger en fin arbetsyta för gemensam matlagning. En trivsam känsla av ljus och rymd där man dessutom har access ut till ett inglasat uterum med skjutpartier mot trädgården. Matrummet har gott om plats för stort matsalsbord, perfekt både till vardag och fest. Det är öppet in till vardagsrummet som har fönsterrad i öster mot gatan. Totalrenoverad dusch/wc som också har en mycket smakfull interiör med komfortabel golvvärme och nytt fönster. Vid sidan om badrummet finns en tvättstuga med egen groventré.
Vi tar oss vidare upp till det övre planet och möts av ett mindre allrum men med möjlighet att möblera som en tv-hörna eller annat. Ett stort sovrum mot vardera gavel ger plats för barnen eller olika konstellationer över tid. Här uppe finns en renoverad wc med nytt takfönster samt två rymliga och bra klädkammare/förråd.
En lättskött och mycket trevlig trädgård med stensatt uteplatser samt gräsmatta. Häcken ger en grön och insynsskyddad inramning även vintertid. Det finns odlingslådor och lekstuga som ingår. Bra förvaring i garage med tillhörande förrådsrum/verkstad.
Ett riktigt trevligt hus som har en bra känsla och fina förutsättningar att ge dig och din familj ett nytt hem att trivas i. Lindesborg är ett lugnt och populärt område med goda grannar. Barnvänligt och bra läge med närhet till skola, omsorg och grönområde med lekplats.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen

Kontakta mäklaren

Svante Sonesson

Bjurfors Österlen
Mäklare Svante Sonesson, Bjurfors Österlen
0702005974

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.