Brunörtsvägen 17

Linghem, Linköping Se på karta

4 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Biarea
167 m²
Tomtarea
768 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
26 790 kr/år
Antal besök
6 503
Dagar på Hemnet
11

Varmt välkommen till en gedigen familjevilla i fina Linghem! På Brunörtsvägen 17 bor man i idylliska kvarter på lekvänliga gator nära skog och natur. Denna 70-talsdröm karaktäriseras av spatiösa ytor, väldisponerade kvadratmetrar och en trädgård i insynsskyddat läge!
Den prydliga uppfarten välkomna och vi kliver in i en stor öppen hall med gott om avhängingsmöjligheter. Direkt till höger ligger ett mysigt sovrum och lite längre in når vi ett renoverat högkvalitativt HTH kök med generösa arbetsytor och plats för matbord. Vardagsrum ligger i öppen planlösning med matplatsen vilket skapar en sällskaplig atmosfär och generösa fönsterpartier ramar in rummet. Utöver detta erbjuder entréplan ett väl tilltaget badrum, wc samt tre sovrum varav ett större master bedroom.
En trappa ner möts vi av ett stort allrum med generösa sällskapsytor, en klädkammare, matkällare, en renoverad toalett, pannrum och tvättstuga med relaxavdelning.
Runt bostaden löper en fin, väl omhändertagen trädgård som under sommarhalvåret förvandlas till en prunkande dröm! Trädgården ligger med bästa läget där trädgårdssidan ligger i insynsskyddat läge med kvällssolen som värmer och förlänger sommarkvällarna!
Sammantaget den optimala familjevillan för familjen som söker sig till lugna och mycket trivsamma kvarter med närhet till det mesta som önskas.
Linghem är en riktig familjefavorit med perfekta pendlingsmöjligheter till både Linköping och Norrköping med tåg. Här finns naturen nära och det populära Himnabadet lockar såväl som fina ridskolor. Service, barnomsorg och skola finns också i detta attraktiva, levande område omgivet av skog och lantbruk med ungefär fem minuters bilresa till Linköping city.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping