Blekingsekevägen 4

Listerby, Ronneby kommun Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
1 178 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
30 500 kr/år

I barnvänliga och naturnära Listerby har du nu chansen att bli ägare av en nybyggd 1-plansvilla med ryggåstak.

Välkommen till denna nyproducerade villa om 126 kvm som är redo för inflyttning. Huset består av 5 rum och kök med separat barn- och vuxenavdelning. Husets mitt präglas av en stor umgängesdel och ryggåstaket bidrar till att huset upplevs ännu rymligare. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning mot det väldisponerade köket och den snedställda bardisken som gör det enkelt att umgås med kocken under middagsbestyren. Köket kommer från HTH.

I Husets ena ände ligger föräldrasovrummet med egen klädkammare och kaklad toalett med duschvägg, dusch och kommod. Här finns även en tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. I den andra delen av huset finns ett mindre allrum, tre sovrum, klädkammare och kaklat duschrum, wc, handdukstork, dusch och kommod.

Till huset hör även carport med isolerat förråd, altandäck, finplanerade ytor, singel på gångar och uppfart samt omges tomten på tre sidor av en avenbokshäck.

Blekingsekevägen ligger i ett naturskönt område. I närheten ligger Listerbyskolan F-6 samt en förskola. Det finns även ett bibliotek, hälsocentral, fritidslokal och idrottsplats. Här bor du med närhet till både härliga badstränder och underbara promenadstråk. Bara ett stenkast från området hittar du Slättanäs småbåtshamn och Slättanäs Båtklubb. I närområdet finns tre golfbanor och ett antal häststall. Från Blekingsekevägen pendlar du smidigt till både Ronneby och Karlskrona.

OBOS-medlemmar får förtur och fina förmåner
Våra medlemmar får förtur till att köpa OBOS bostäder och
tomter, och den som varit medlem längst har fördel.

OBOS-medlemmar får också tillgång till vårt trygghetspaket. Liksom fina rabatter och erbjudanden som gör att man snabbt tjänar in medlemsavgiften.

Se länk i annons till: OBOS Medlem.

Välkommen att anmäla ert intresse och boka er för visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Partner 2 Karlskrona

Kontakta mäklaren

Mikael Petersson

Svensk Fastighetsförmedling Partner 2 Karlskrona
Mäklare Mikael Petersson, Svensk Fastighetsförmedling Partner 2 Karlskrona
+46709458872