Katrinebergsvägen 3

Ljunga, Norrköpings kommun Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
104 m²
Biarea
104 m²
Tomtarea
1 144 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
39 000 kr/år

I omtyckta Ljunga kan vi nu erbjuda ett bekvämt hus byggt i ett plan med källare, beläget mot slutet av en lugn återvändsgata.
Lättskött trädgårdstomt och ett område som passar många. Äldre som vill minska ner på boytorna till ett plan, det unga paret som ska satsa på sitt första hus samt den aktiva barnfamiljen som ser fördel i områdets utbud.
Här finns närhet till både för- och grundskola samt annan tänkbar service såsom bra kommunikationer och idrottsverksamhet. Naturen har också mycket att erbjuda och att avståndet in till Norrköping är inom behagliga 10 minuter, är av stor fördel!

Bostaden bjuder för dagen på en bra planlösning med en uppdelad social del innehållande vardagsrum med utgång till baksidans uteplats och kök med matplats. Sovrumsdelen består av tre sovrum samtliga med förvaringslösningar. Dessutom både ett badrum och wc. En trapp ner finner ni gott om förvaring, en inredd gillestuga med en gemytlig öppen spis, arbetsrum, pannrum samt garage. Dessutom ytterligare ett duschrum med bastu och klädvårdsdel. Visst behov av underhåll finns på fastigheten.

Trevlig trädgårdstomt med fruktträd och en skyddad stenbelagd altan.
Sammanfattningsvis är detta en fastighet med många fördelar, den lantliga naturkänslan med närheten till stan, utmärkta läget på en lugn återvändsgata och boende på ett plan med möjlighet att nyttja källarplan.
Välkomna att känna efter om detta är just Ert hem!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Johan Ahlén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Johan Ahlén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0703-323302