Färgkullavägen kvarteret Rödbläran 1

Ljungaviken, Sölvesborg Karta & restider

3 195 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Efter succén med våra 4 "New England" inspirerande villor på Ljungaviken Etapp 1 är det nu dags för Etapp 2 . I kvarteret ”Rödbläran" bygger vi nu vår första 1-plans villa med mycket hög standard i nyfunkis stil - totalt 4 st villor . TOMT 4 är såld och byggnation påbörjas i början på 2019. KVAR: Tomt 1, 2 och 3.

Den höga standard som man förknippar med HEM1 arkitektritade villor och husets 115 väldisponerade kvadratmeter erbjuder fantastiska förutsättningar för alla som söker ett hem helt utan bekymmer. Detta är ett hus som måste upplevas och passar såväl barnfamiljen såsom seniorparet.

Villa Livsrum kännetecknas av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har ryggåstak och stora fönsterpartier. Stort och öppet L-kök med köksö från HTH och vitvaror från Miele. Löpande trägolv från Kärs i alla rum som ger en enhetlig känsla. Vattenburen golvvärme i hela huset. Vill du dessutom förhöja mysfaktorn kan en braskamin beställas (tillval).

Villan har 3-4 sovrum i bra storlek. Egen ingång till badrum samt klädkammare från det stora sovrummet. Två stycken helkaklade badrum varav ett med är kombinerad tvättstuga med moderna färg och materialval. I vardagsrummet har du plats för en större soffgrupp och matplats. Stora fönsterpartier (ej spröjsade) längst husets långsida som bidrar med naturligt ljusinsläpp och ger en trevlig utsikt över tomten. Samtliga materialval och tillverkare är noga utvalda av Hem1 inredare och arkitekter.

Byggnationen är inte påbörjad vilket innebär att det finns möjligheter att påverka de interiöra och exteriöra valen.
I priset ingår tomt, anslutningsavgifter, nyckelfärdig villa, färdigställd trädgård på framsida, förråd/teknikrum med egen ingång, carport, trädäck samt matjord resterade trädgård. Inglasad altan ingår ej i priset utan är tillval.
Bostadsutvecklaren HEM1 är välkänd för sina högkvalitativa projekt med en design utöver det vanliga och med många återkommande kunder som köper i deras projekt.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Boarea
115 m²
Tomtarea
736 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2018
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Färgkullavägen kvarteret Rödbläran 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 195 000 kr

Statistik

7 934
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 72 dagar sedan, den 8 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips