Harabergsgatan 4

Ljungby kommun Se på karta

2 650 000 kr

2 825 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
939 m²
Byggår
1978

Nu erbjuder vi denna centralt belägna villa med skyddad baksida vilket gör läget unikt. Stora renoveringar har genomförts från 2014 fram tills idag som ger huset ett mycket fräscht intryck. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar rymd och får ytterligare mysfaktor av kaminen som är belägen mitt i detta stora utrymme. Förutom sittplatser i kökets bardel kan du enkelt möblera med både ett matmöblemang samt soffhörna. Det inglasade uterummet, som nås direkt från vardagsrummet, binder samman huset med trädgården och här ryms en stor sittlounge eller ett ytterligare matbord om du föredrar det. Altandäcket som ansluter direkt utanför glasdörrarna ger plats för både grill och umgänge. Baksidan vetter mot sydöst vilket ger sol större delen av dagen, så förbered dig på att umgås mycket på denna sidan av huset under den varma delen av året. Den gröna trädgården erbjuder två små stugor/bodar som båda är försedda med el. Den ena kan inredas som gäststuga medan den andra ger möjlighet till förvaring av redskap med ett bakomliggande vedskjul. Tujahäcken som omger trädgården är ett perfekt insynssydd och du väljer såklart själv hur hög du vill ha den.

Framsidan erbjuder två uppfarter där den ena finns längs den norra gaveln och den andra leder till garageporten. Genom huvudentrén når du den rymliga hallen med ett platsbyggt förråd under trappan som är perfekt för all förvaring. Direkt på vänster sida finns det stora och öppna köket, som installerades i den omfattade renoveringen 2014, samt vardagsrum. Rakt fram i hallen finns husets största badrum med både dusch, bastu och ett långsmalt fönster däremellan som släpper in dagsljus. Efter badrummet ligger tvättstugan och en entré ut till garaget. Detta kan också med fördel användas som en groventré för att sedan ta dig ut till baksidan eller via garageporten till framsidan.

Det centrerade allrummet som möter dig på våning två har ett stort burspråk med flera fönster ut mot framsidan. I den norra gaveln finns två mindre sovrum med garderober och i den södra gaveln erbjuder huset ett stort maser bedroom med tillhörande garderobsrum samt en stor garderobsvägg med skjutdörrar.

Garaget är rymmer en bil och där inne har en laddare för elbil nyligen installerats. Denna medföljer i köpet.
Huset har nyligen besikigats av anticimex och det finns även en energideklaration. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby

Kontakta mäklaren

Fredrik Byrskog

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
Mäklare Fredrik Byrskog, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
0372-19000

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.