Rapsvägen 22

Ljungbyholm, Kalmar kommun Se på karta

4 575 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
139 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
33 457 kr/år

Söker ni ett stort och nybyggt hus med många sovrum?
Kanske ni är sugna på att bygga ett eget hus i Ljungbyholm?
Vore det inte skönt att veta precis vad slutkostnaden blir, datum för inflyttning och att alla val redan är gjorda med bra känsla för kvalitet och funktion? Tänker du dessutom att det vore bra om tomten redan är anlagd och färdig för de sista detaljerna, såsom trädäck, buskar och annat som lyfter hemma-känslan?

Då är det här en möjlighet ni inte får missa!

Med känsla för detaljer (till exempel fönsterbänkar i Kinnekullesten, platsmålade listverk och massiva innerdörrar) har Götenehus, trogen sina kräsna och medvetna kunder, haft det här Villa Lövhem som ett visningshus där känslan av kvalitet genomsyrat hela byggprocessen.
Dessutom har just det här huset flera tillval, som enstavig ekparkett från Kärhs, regndusch, handdukstorkar, spotlights i hall och badrum, fasadbelysning med mera - allt för att du ska känna att villan är mer eller mindre komplett.

Götenehus bygger rejäla hus med låg energiförbrukning, golvvärme, högt i tak, tysta innerväggar med monteringsfärdiga skivor på båda sidor, fullt inklädda fönster redan från fabriken. Och det märks verkligen när man kliver in här!
Ta chansen att uppleva ett nybyggt hus där inget lämnats åt slumpen - boka in dig på visning redan idag.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Kontakta mäklaren

Göran Wallgren

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Mäklare Göran Wallgren, Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
+46704531098