Berghs väg 3

Ljunghusen, Vellinge Karta & restider

VillaVilla

PÅ FÖRSTA PARKETT UT MOT HEDEN

I samma sekund man kliver in på Berghs väg 3 kliver man rakt ut på den vackra heden. Åtminstone känns det så tack vare närheten och de många fönsterpartier som vetter ut mot den vackra utsikten som genast fångar uppmärksamheten.

Vi möts av en öppen sällskapsyta där vardagsrum, matrum och orangeri går i ett. Den öppna spisen har en central plats i rummet och kan njutas av från flera håll. Öppen planlösning med genomgående ekparkett och delvis öppet upp i nock ger ett luftigt och sammanhängande intryck. Det är trivsamt och rofyllt.

Tre sovrum varav ett master bedroom med tillhörande garderob och separat badrum som renoverades 2019. Köket bjuder in både till matlagning och trevligt sällskap vid köksön. (Och vill man vara ifred i köket rullar man bara iväg köksön som smart är på hjul :) Samtliga vitvaror byttes ut 2018.

På lugn återvändsgata är den här enplansvillan med tre sovrum och öppna sällskapsytor ett hem optimalt för den lilla familjen eller paret som vill ha en lättskött villa på fint läge i Ljungskogen. Ljungskogen är för dem som tycker om närhet till naturen; till skogen och stranden, havet och golfbanan. Men kort avstånd till närbutik och bussförbindelser. Till huset hör även en av de åtråvärda badhytterna vid Ljunghusens strand som byggdes 2009.

Heden är inte bara vacker utan kan även vara underhållande berättar de nuvarande ägarna. Bli inte förvånad om du ser en av de vackra Highland cattle korna lugnt promenera förbi på andra sidan staketet om sommaren. Dessa vänliga djur som är kända för att vara nyfikna men inte närgångna är en ikonisk symbol för heden som skiljer Ljunghusen från Skanör-Falsterbo.

Varmt välkomna till Berghs väg 3!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
204 m²
Biarea
37 m²
Tomtarea
2 498 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
43 547 kr/år
Byggår
1997
Räkna på boendet

Kontakta mäklaren

Malmöhus Mäklarna AB

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Berghs väg 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
10 495 000 kr
Driftkostnad
43 547 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

11 521
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 81 dagar sedan, den 5 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips