Berghs väg 50

Ljunghusen, Vellinge Se på karta

10 175 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
151 m²
Tomtarea
2 500 m²
Byggår
1956
Driftkostnad
43 195 kr/år

Livskvalité! Härliga Ljungskogen med närhet till stränder, golfbana och natur. Här erbjuder vi ett gediget hus med byggår 1956 på en riktigt klassisk naturtomt om 2 500 kvm à la Ljungskogen, uppväxt och insynsskyddad. Här finns alla möjligheter, med en byggrätt om 20%.

Huset är gediget och rejält, och inbjuder till många möjligheter där fantasin om drömhemmet kan bli verklighet. Här kommer du att trivas. En svängd uppfart upp mot huset ger fint insynsskydd, vi har väl alla en liten Greta Garbo i oss. Generösa uteplatser med trädäck både på fram- och baksida. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll. Markiser och AC ger svalka varma dagar. Praktiskt garage med gästlägenhet ger möjligheter för företagaren, uthyraren eller varför inte tonåringen;)

En underbar trädgård omringar huset. Tomten gränsar på baksidan mot allmänning/naturmark, vilket gör att tomten upplevs ännu större än vad den är. Här är du omgiven av den mysiga skogen som ger en skön privat känsla och insynsskydd. Det är bara några minuters promenad till Ljunghusens Golfklubb. Stranden ligger så bekvämt nära, en 10 min promenad rakt ner till vår underbara långa vita strand. Njut av en heldag på stranden, ett morgondopp eller kvällsdopp. Området är lugnt och skönt, härligt att promenera och cykla i.

- Kom och njut!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Höllviken

Kom på visning

  • 23
    feb
    Sön 23 feb kl. 15:00-16:00
    Bokad visning. Anmäl dig på Bjurfors.se.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren