Nathaliavägen 31

Löderup Äng, Ystads kommun Se på karta

6 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Biarea
42 m²
Tomtarea
10317 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1929
Driftkostnad
40 980 kr/år

Välkomna till denna gedigna skånelänga i Löderup nära hav och natursköna vyer. Här finner man ett rymligt bostadshus där ytorna disponeras av kök med plats för långbord. Vardagsrum med eldstad och öppet upp i nock. Allrum på övre plan. Två toaletter. Kontorsrum samt två sovrum. Två inredda flygelbyggnader, varav en större med allrum, badrum, köksdel och två sovrum. Den mindre flygeln består av allrum med pentry, toalett och förråd. Perfekt för den stora familjen eller för att hyra ut. Nuvarande ägare har använt fastigheten för uthyrning.

Fastigheten erbjuder ett underbart boende, både nära stranden och alla aktiviteter i Löderups Strandbad, med alla fördelar på slätten såsom sen solnedgång, fantastisk utsikt och stora ytor. De senaste 15 åren har fastigheten bestående av tre boningshus hyrts ut helg- och veckovis. Det finns möjlighet att utveckla den verksamheten med mer uthyrning, fler stugor eller glamping. Då tomten är mer än 10 000 m2 finns möjlighet att använda mer av marken än vad som görs idag. Kanske odla vin, göra ställplats, bygga solcellspark eller stycka av några tomter och sälja. Alla tre hus är inredda till boningshus, totalt inredd golvyta på dessa hus är 290 m2.

På den stora tomten om 10317 kvm kan man njuta av vyn över fälten och solen större delen av dagen. Stenlagd uteplats med gott om utrymme för loungemöbler och pool med tak. Promenera eller ta cykel till Löderups Strandbad och restauranger som ligger ca 1 km bort.

Kåseberga med Ale stenar, hamn och fiskrökerier finner man ca 2,5 km bort. Till Ystad är det cirka 2 mil, Malmö cirka 7 mil och Simrishamn 3 mil.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Hemverket AB
0770-810038