Hermesvägen 3

Lombolo, Kiruna Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
141 m²
Biarea
54 m²
Tomtarea
400 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
34 789 kr/år
Tomträttsavgäld
1 935 kr/år
Antal besök
786
Dagar på Hemnet
1

FÖRANMÄLAN KRÄVS FÖR VISNING, 2 SÄLLSKAP ÅT GÅNGEN. ANMÄL ER VIA VÅR HEMSIDA www.jnf.se FÖR ATT FÅ ER VISNINGSTID.

DENNA VILLA ÄR FÖRHANDSBESIKTAD.

Välkomna till Nedre Lombolo-området och denna friliggande villa i fint skick belägen i ett suveränt läge på Hermesvägen 3!

Denna villa passar perfekt för familjen som söker ett boende med gott om förvaring, fyra sovrum, gott om sällskapsyta och ett härligt lättarbetat kök. På entréplan hittar Ni köket, det stora vardagsrummet, den nyrenoverade tvättstugan, ett badrum samt det största sovrummet. Från entrén finns en passage mot förrådsutrymmena där Ni med fördel inreder för exempelvis skoter/skidkläder och andra plagg Ni vill " gömma undan". Förråden är rejäla och så är även garaget, där Ni får plats med både bil och snickarbänk. På överplan finns 3 sovrum i bra storlek där det ena har en angränsande klädkammare. Hela överplan är renoverad med nya ytskikt och så även det superfina badrummet som är inrett med takdusch!
Under den senaste månaden har Nivell-fläktsystem installerats på entréplan för att avhjälpa tidigare fuktproblem i golvkonstruktionen. Villan har dessutom fått en ny liggande fasadpanel, ordentliga takutsprång samt ny ytterdörr och garageport. Villan är redo för sina nya ägare och kommer ge Er alla möjligheter att skapa Ert drömhem.

Det fantastiska läget på villan ger er ett lagom promenadavstånd till såväl Nya Centrum som Lombolo-elljusspår. Matvarubutik, pizzeria och skola finns inom 10 minuters promenadavstånd.

Söker Ni ett hus för er familj? Då är denna villa precis det ni söker, anmäl er till visning redan nu!

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.