Hultmansgatan 12

Loviselund, Karlskoga kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
97 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
862 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1939
Energiklass
E
Driftkostnad
60 685 kr/år

Välkommen till Hultmansgatan 12 - en genomgående renoverad villa 2019 med exklusiva materialval och minutiös finish i centrala Bohult. Hög standard genomsyrar husets totalyta om 153 kvm och är mycket väl disponerade. Uthyrningslägenhet om 2 rum med köksdel och duschrum bidrar till god boendeekonomi.

Utmärkande detaljer är den exklusiva fiskbensparketten som löper genom husets alla rum, Platsbyggda förvaringsmöjligheter samt kök med snickrade stommar i grå kulör med inbyggda vitvaror och vita stavkaklade väggar i halvförband.

En vacker trapp i ekträ leder upp till övre plan. Här ryms idag tre sovrum, övre hall samt ett exklusivt duschrum med elburen golvvärme, dubbla tvättställ, dusch samt vägghängd WC.

Källarplan har genomgående vattenburen golvvärme, gott om förvaringsytor och tvättstuga samt matkällare med större frysbox.
Även en lägenhet finns att tillgå; med egen ingång, Allrum med kökspentry, sovrum, dusch och WC. Denna lämpar sig såväl för en tonåring, som företagslokal eller för uthyrning.

2019 helrenoverades hela fastighetens invändiga ytskikt och utsidan försågs med bland annat ny fasad och fönster (3-glas isoler i PVC). Huset dränerades och sockeln kläddes med sten.

På Hultmansgatan bor man på en familjevänlig gata med närhet till naturen vid Rävåskullen. Ett flertal förskolor finns i kvarteret och en kort promenad bort finns centrum med dess utbud av butiker, restauranger och service. Med buss och egen bil tar man sig bekvämt till både Örebro och Karlstad.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Karlstad

Kontakta mäklaren

Dan Borg

SkandiaMäklarna Karlstad
Mäklare Dan Borg, SkandiaMäklarna Karlstad
+4670-7780709