Östervägen 5

Ludvika Se på karta

1 795 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Biarea
52 m²
Tomtarea
1 028 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1985
Driftkostnad
41 996 kr/år

Välkommen till Östervägen 5 och detta fina suterränghus om 121+52 kvm med solig och öppen tomt på strax över 1 000 kvm som sträcker sig runt huset och utsikt ned mot Övre Hillen. Här ges nu möjligheten att förvärva ett lättskött boende i ett lugn och omtyckt bostadsområde. Perfekt för er som ställer höga krav på lugnt och bekvämt villaägande!

Denna villa erbjuder en välplanerad och tilltalande planlösning där entréplan inrymmer hall med goda avhängningsmöjligheter och braskamin, rymligt kök med plats för matgrupp, allrum med utgång till balkongen med härlig kvällssol och utsikt ner mot Övre Hillen. Tre rymliga sovrum, rymligt badrum från 2010 samt tvättstuga med tvättmaskin, tvättställ, förvaring och värmepanna. Nedervåningen erbjuder ett större hobbyrum eller ett sovrum perfekt för ungdomen, utgång till altanen med plats för större mat- eller loungegrupp och här finns ett härligt spabad från 2018 där du kan unna dig ett bad året runt! Vidare finner man rymliga förråd, toalett samt garage och ytterligare ett förråd innanför garaget som kan göras om till ytterligare garage. Utanför garaget finns en större grusad parkering för åtminstone två bilar. Huset står på en fin och öppen trädgårdstomt på strax över 1 000 kvm som sträcker sig runt huset, här finns gott om plats för aktivitet och avkoppling.

Harnäs är ett omtyckt och populärt område som delvis hör till Smedjebackens kommun och ligger 2 km från Ludvikas centrum och 1 mil från Smedjebacken. Här finns bland annat Harnäs förskola som ligger längst upp vid en återvändsgata alldeles intill elljusspåret. Förskolan har närhet till skog och natur och barnen kan vintertid både åka skidor och skridskor vid Harnäs IF, som är byns idrottsförening och verkar för en aktiv fritid och försöker skapa goda förutsättningar för spontanidrott.

Huset är besiktigat av Anticimex 2020-06-29 och besiktningsprotokoll finns att tillhandahålla på visningen.

Fördelarna att bo här är många, anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om denna möjlighet!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ludvika