Hjortnäsvägen 16

Lugnet Leksand, Leksand Karta & restider

1 850 000 kr
VillaVilla

Denna riktigt charmiga, men tyvärr tilltufsade, villa från 30-talet är lätt att förälska sig i. Det råder inga tvivel om att detta en gång i tiden varit en mycket representativ och omtyckt villa. Här kliver man in i en välkomnande och öppen hall. Det första mina ögon fastnade vid första gången jag klev in genom ytterdörren var den läckra breda trappan och fönstret som belyste den, De höga fönstren med spröjs som finns i samtliga rum på entrévåningen släpper in ljus i rummen från morgon till kväll. Taket är bytt 2005 efter att huset råkat ut för ett takläckage. Innerväggen har rivits på halva långsidan, troligtvis för att få bort skadat virke och säkerställa att fler skador inte ska uppstå.

Tidigare har huset inrymt två eller fler lägenheter och det är därför möjligt att återskapa det eftersom det finns två kök och två ingångar med vardera hall. Här finns gott om plats för att göra generationsboende eller hyra ut.

Lugnet är ett av Leksands mest omtyckta centrala bostadsområden. Härifrån är det gångavstånd till allt - skolor, affärer, restauranger, caféer, kollektivtrafik, elljusspår, motionscenter, gångvägar, sportfält, Tegera arena, Leksandshallen och bad vid Siljans strand.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
111 m²
Tomtarea
1 325 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
13 939 kr/år
Byggår
1934
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Leksand

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hjortnäsvägen 16 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 850 000 kr
Driftkostnad
13 939 kr/år

Statistik

6 500
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 20 dagar sedan, den 3 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips