Stålbåga 9

Malmköping, Flen Se på karta

2 150 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
78 m²
Tomtarea
1 385 m²
Byggår
1943
Driftkostnad
17 664 kr/år

Strax utanför Malmköping i fina sörmländska omgivningar finner vi Stålbåga 9. Ett unikt hus med trevlig planlösning, smarta förvaringsmöjligheter och mycket charm och karaktär.
Bostadshuset är uppförd 1943 och tillbyggt 2012 med två sovrum samt en ovanvåning. Bostadsmiljön är ljus och håller en permanent standard som passar både dig som drömmer om ett liv utanför stadspuls eller er som vill ha ett semesterhem att längta till i veckorna. Ledigheten spenderas på 78 väldisponerade kvadratmeter, fördelat på fem rum och kök. Trädgården bjuder på såväl en alldeles lagom stor gräsmatta för lek och spel som en härlig i altan med västerläge och flera naturliga uterum.

Närmaste ort är Malmköping (ca 12 km), en mycket charmig köping med bevarad 1700/1800-talskärna. God servicegrad med affärer, bank, systembolag, krogar, antikvitetshandlare, vårdcentral, tandläkare och apotek. Dessutom bjuder samhället skola t.o.m högstadiet (gymnasieskola i Flen), goda busskommunikationer samt sport- och fritidsanläggningar som fotbollsplaner, slalombacke, tennisbanor, boulebana och stort strandbad.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malmköping