Skogsviksgatan 15

Malmslätt, Linköping Se på karta

4 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Tomtarea
648 m²
Byggår
1992
Driftkostnad
21 736 kr/år
Antal besök
9 291
Dagar på Hemnet
12

Skogsviksgatan - en villaidyll skyddad och omfamnad av skog och natur i Malmslätts egna "Beverly Hills". En gata där barnen leker fritt och går på äventyr under sommarlovet och där grannskap blomstrar. Här kan ni känna att valet för familjens nya boende är solklart! Med hela 128 kvadratmeter fördelat på ett och ett halvt plan samt med närliggande garage får familjen möjlighet att växa och skapa nya minnen tillsammans.

Kliv in i ett modernt hem med fräsch interiör, genomtänkta färger och möt ljuset som letar sig in genom många och stora fönstren. Väl inne hittar ni ett fullutrustat och stilrent kök med goda arbetsytor och gott om plats för hela familjen att samlas runt frukostbordet intill det trevliga burspråket. När eftermiddagarna vankas och det blir dags för familjetid passar det ljusa och öppna vardagsrummet alldeles utmärkt att slå sig ner i för latishäng framför en film. När det närmar sig läggdags kan ni ta er till övre plan där bostadens tre sovrum finns. Hemmet inrymmer även ett stort sovrum med egen utgång till altan, som idag nyttjas som ett tv-rum. Två badrum för att underlätta kön som kan uppstå i vardagen, en praktisk tvättstuga med egen groventré för de regniga dagarna samt ett allrum på övre plan perfekt för barnens egentid.

När årstiden tillåter kan man nyttja hemmets fantastiska altan på baksidan i perfekt solläge, med stora ytor för umgänge en sen sommarkväll med grillen i närheten. Den insynsskyddade tomten på baksidan passar perfekt för familjeaktiviteter och barnens lek och stoj. Det finns även ett mindre skogssnår som bjuder in till äventyr där enbart fantasin sätter gränser.

Missa inte chansen att förverkliga denna husdröm i ett av Linköpings mest populära område.

I Malmslätt finns eget serviceutbud med bibliotek, välsorterad livsmedelsaffär, vårdcentral, apotek, frisör och pizzeria. Nära till skolor, dagis, bra service och idrottsplatsen Hellgrenshagen. Härifrån är det nära till stadskärnan, Mjärdevi och Universitetet med både cykelförbindelser och kommunikationer via buss. Denna del av staden ger också närhet och smidighet till det expansiva handelsområdet vid Tornby. Malmslätt omges av idylliska och vackra åkerlandskap och man har nära till skog och natur alldeles runt knuten.

All information inklusive försäljningsbroschyr/prospekt finns digitalt på nätet innan visningarna. Detta för att tänka på vår gemensamma miljö. Önskas försäljningsbroschyren i papperskopia, vänligen meddela mäklaren detta.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping