Forsbyvägen 12

Malungsfors, Malung-Sälens kommun Se på karta

990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
98 m²
Biarea
111 m²
Tomtarea
1 692 m²
Byggår
1952

Välkommen till Forsbyvägen 12 – Ett välskött 1 1/2-plans hus i östra Malungsfors

Huset är fördelat om 5 r.o.k. och har tre våningsplan inklusive källarvåning och står på en lättskött tomt längs en bygata i lugn och trivsam miljö. Huset är byggt i delvis souterräng och du välkomnas av en ljus och trevlig hall där köket ligger direkt in till vänster. Köket går i en fräsch svart och vit färgskala med inslag av rostfritt och här finns trots en liten yta gott om bänkytor, skåp till förvaring och en köksö där man kan njuta av morgonkaffet. Både vardagsrummet och matrummet känns också liksom köket, ljusa och fräscha med parkett-/laminatgolv. Från vardagsrummet finns utgången till det inglasade uterummet med generösa gemenskapsytor i ett högt västligt läge som inbjuder till härligt umgänge med både familj och vänner. På markplanet finns även en toalett samt trappan upp till övre planet.
På övre planet möts du av en hall och härifrån når du toaletten som har en nyare plastmatta och väggbeklädnad i mörkgrå respektive vit ton. Toaletten inrymmer även tvättmöjligheter vid en rolig detalj i form av en äldre tvättvagn med tillhörande blandare. På denna våning finns två sovrum varav ett större med utgång till en balkong. Båda sovrummen har förvaringsmöjligheter i skrubbar under snedtaket samt garderober.

I souterrängdelen finns ett nyrenoverat stort allrum/gäststuga med möjlighet att övernatta som kan passa bra som avskilt sovrum för ungdomar med separat ingång. I souterrängdelen finns även ett nyrenoverat toa/duschrum med vattenburen golvvärme. Garaget som ligger i anslutning till allrummet används idag som ett rymligt förråd och i våningsplanet finns även tvättstuga och en liten verkstad/hobbyrum.

Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp och på tomten ligger ett uthus med vidbyggd carport. På tomten finns en stenbelagd uteplats vid sidan av huset och här kan du sitta och njuta av värmen en fin sommardag.

Huset har vattenburet värmesystem med elpanna samt en luft/luft-värmeväxlare i bottenplan (inklusive läge för 8/10 grader underhållsvärme) och braskamin i vardagsrummet. Utbyggnaden i suterrängvåningen har oljefyllda elradiatorer.

För den som älskar utförsåkning är det nära till Kläppens skidanläggning dit du åker på ca 30 minuter. Sälens by och Lindvallen ligger inom 50 minuters bilväg och till Malungs centrum är det ca 10 minuter med bil. Från huset är det nära till skogen där du kan både vandra, plocka bär och bada sommartid och under vintern finns många fina skoterleder och även längdskidspår. Bor du i Malungsfors har du chansen att få ett mycket rikt och varierat fritidsliv och året runt kan du fiska i något av de många fina fiskevatten som ligger i och omkring markerna runt Malungsfors.

Är du intresserad och vill ha mer information är du välkommen att kontakta fastighetsmäklare Susanna Torris tel. 070-678 77 35 eller på mail [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malung

Kontakta mäklaren

Susanna Torris

Svensk Fastighetsförmedling Malung
Mäklare Susanna Torris, Svensk Fastighetsförmedling Malung
+46706787735