Grönsångaregatan 12

Mariastaden, Helsingborgs kommun Se på karta

7 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
168 m²
Biarea
58 m²
Tomtarea
598 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
45 900 kr/år

På den lugna gatan, som skapad för den familjeidyll det har blivit står det vackra vitputsade huset på sin generösa tomt. Den mysiga och väl insynsskyddade trädgården i väst erbjuder förutom gott om plats för barnens spring och lek, även ett antal lounge-ytor, trädäck och en ordentlig gräsmatta. En oas som gör namnet rättvisa såväl morgon som kväll, lek som fest.

Interiören och utformningen är både tidlös och pampig. Den generösa takhöjden över vardagsrum och matplats ger en känsla av exklusivitet och rymd.
Det stilrena köket i anknytning till de stora sociala ytorna ligger i öppen planlösning men med viss separation.
Materialvalen är väl genomtänkta och tidlösa. Stora keramikplattor klär golvet i entrén, i de sociala delarna samt i sovrummen ligger ett vackert ekparkettgolv.
De stora fönstren mot trädgården släpper in maximalt med ljus året om. Två helkaklade badrum, grovkök med tvätt och tork samt vattenburen golvvärme i hela nedre plan är några av husets många bekvämligheter.
Direkt utanför entrén finner du ett synnerligen rymligt förråd, extra rum som kan användas från hemmakontor till yoga rum eller övernattningar. Vidare finns två utrymmen för trädgårdsverktyg och dylikt samt garage.

Den familjära känslan i området är påtaglig. Närheten till skola, förskola, närbutik och restauranger gör vardagen till en fröjd. Vill man ta del av det generösa utbud Helsingborg city har att erbjuda tar det ca 10 minuter med bil eller 13 minuter med buss, hållplatsen ligger ca en minuts promenad från ytterdörren. För pendlaren ligger Maria Station ca fem minuters cykelfärd bort.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Carl Ljunglöf för bokning av visningstid.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg Norr

Kontakta mäklaren

Carl Ljunglöf

Bjurfors Helsingborg Norr
Mäklare Carl Ljunglöf, Bjurfors Helsingborg Norr
0739206696