Furuliden 1D

Mariebo, Jönköping Se på karta

4 400 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
137 m²
Biarea
125 m²
Tomtarea
826 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
27 500 kr/år
Antal besök
3 201
Dagar på Hemnet
7

Välkomna till Furuliden 1D. Denna härliga familjevilla är centralt belägen på populära Mariebo, med närhet till skola, lekplats matbutiker och härliga parker och grönområden runt knuten blir detta ett bekvämt boende.
Huset som består av två plan är välvårdat och noga omhändertaget av de nuvarande ägare som bott här ända sedan 1989 vilket ger er som köpare de bästa förutsättningarna för att sätta en egen prägel på huset.

På entréplan är det fokus på umgänge, här finns stora sociala ytor med rymligt allrum samt matsalsdel så att alla kan få plats. Här finns även kök samt wc. Husets tre sovrum finns på övre plan, de är alla i bra storlek med bra förvaringsmöjligheter. Här uppe finns även en hall, utrymme för att skapa sig en arbetshörna eller kanske en tv-höra, samt badrum. I källaren finns ytterligare ett rum samt tvättstuga med bastu, matkällare och pannrum.

Trädgården är sådär härligt lummig och omges av en grönskande häck, på uteplatsen kan man slå sig ner och njuta av solens strålar under hela dagen. Den stenbelagda uppfarten kantad av vackra syrenbuskar ger en välkomnande känsla när man stannar till vid huset. Fristående dubbelgarage med plats för två bilar finns.

Det här är det perfekta boendet för den växande lilla familjen eller den som önskar ett enkelt och lättskött boende på bästa läge.

Bostaden kommer vara besiktigad, energideklarerad och försäkrad mot dolda fel. Besiktningen sker på måndag den 14/6 och protokoll kommer finnas under "dokument".

Välkomna att kontakta mäklaren för mer information eller frågor.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping

Visningstider

  • 20
    jun
    Sön 20 jun kl. 14:00–16:00
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.