Fridhemsvägen 23

Mariedal, Vänersborgs kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Biarea
117 m²
Tomtarea
1 121 m²
Byggår
1953
Driftkostnad
43 066 kr/år

Varmt välkomna till Fridhemsvägen 23 och denna fastighet som inrymmer både bostadshus, separat lägenhet och en fantastisk trädgård!

Huset har nyligen genomgått flera värdehöjande renoveringar, bland annat helkaklat badrum (-22), tak (-20), ny bergvärmepump (-21/22) och fiberinstallation. I övrigt inrymmer huset tre sovrum varav två på övre plan och ett i källaren, samt en inredd vind som delvis består av sovdel.

Stor ombyggnad skedde 2020 där dåvarande garage byggdes om till separat lägenhet med alla de kvalitéer man kan önska, detta med kokvrå och rum i öppen planlösning samt helkaklat badrum (-20), självklart med egen ingång! Dessutom ges gott om plats i utrymmet intill för ett separat vardagsrum. Fördelaktig nyttjas bostaden för tonåringen, annan bekant eller som inkomstmöjlighet för att sänka den egna boendekostnaden.

För trädgårdsentusiasten finns här en helt fantastisk trädgård fylld med frukter och bär - jordgubbar, hallon, björnbär, havtorn och vindruvor är bara några av alla de sorter som erbjuds. Även växthus och stor altan finns att tillgå.

Bör upplevas på plats! Välkomna att boka er på visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg

Kontakta mäklaren

Andrea Markusson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
Mäklare Andrea Markusson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg