Vännesliden 4

Marks kommun Se på karta

2 845 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Biarea
68 m²
Tomtarea
1 515 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1946
Driftkostnad
15 569 kr/år

Nu har du möjligheten att förvärva denna familjevillan på stor tomt i familjevänliga Rydal.

Villan har sedan sedan 2018 mer eller mindre genomgått en totalrenovering. Hela övre plan har byggts ut och byggts om till att vara en modern enplansvilla. Denna enplansvillan byggdes på redan existerande källardel som används för förvaring. På övre plan har du allt du behöver i form av kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum/tvättstuga samt fyra stycken sovrum. I den redan existerande källaren har du massor av möjligheter till förvaring, toalett, groventré och plats för hobbys. Huset har väldigt låga driftkostnader då man installerat solceller på taket som är påkopplat det vattenburna uppvärmningssystemet.

I och med den här stora renoveringen har man bytt hela takkonstruktionen, nytt vattenburet värmesystem har installerats, solceller är installerade, el och el central har bytts, 3-glas fönster är installerat, stommar och vattenledningar är bytta. Invändigt har kök, badrum och alla andra ytskikt gjorts om. Källaren är den ursprungliga konstruktionen som byggts på med en groventré

Den stora altanen utanför vardagsrummet byggdes till 2022 och ligger mestadels under tak vilket gör att du kan använda den oavsett väder. Altanen ligger i västerläge med kvällssol. Det finns mer möjligheter att bygga fler uteplatser på den stora tomten.

Trädgården och vissa mindre projekt är inte färdigställda och passar perfekt för den som vill skapa sin egna trädgård. Hör av er till mig för mer frågor.

Rydal är ett litet familjevänligt samhälle med precis utanför Kinna. Förskola finns i Rydal. Inne i Kinna och Skene finns allt man behöver: matvarubutiker, skolor, grundskolor, butiker, Sjukhus, apotek, samt vårdcentral. Bra förbindelser in till Kinna och Skene. Från Rydal har du även snabb påfart till 41an.

Anmäl dig till visningen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Borås

Kontakta mäklaren

Alexander Svensson

SkandiaMäklarna Borås
Mäklare Alexander Svensson, SkandiaMäklarna Borås
+46733358008

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.