Dragonvägen 14

Mesta, Eskilstuna Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
780 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
43 074 kr/år
Tomträttsavgäld
9 320 kr/år

Välkommen till denna mycket välvårdade och fina villa om 138 kvm samt en delvis inredd vind. Här är det bara att flytta in! Bostaden har en social och trevlig planlösning med kök och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. Från vardagsrummet kommer ni dessutom ut till den väl tilltagna altanen samt vidare ut i trädgården. Tre bra sovrum i entréplan samt ytterligare ett sovrum på den inredda vinden. Plan och lättskött trädgårdstomt. Fastigheten är ansluten till Stadsnätet via Fibra. Garage och p-plats i länga samt utrymme för två bilar på den grusade uppfarten direkt vid huset, vid garagelängan finns även ett gemensamt cykelförråd.

Fin och plan trädgårdstomt om 780 kvm omgärdad av en häck. På framsidan i direkt anslutning till entrén finns ett trädäck med utrymme för utemöbler, här har ni morgonsol. På baksidan finner ni en stor och delvis inglasad altan, här har ni sol hela dagen. På altanen finns utrymme för såväl matbord som en loungegrupp utan att det blir trångt. Stor plan gräsmatta med utrymme för såväl lek som vila. På tomten finns även ett enkel trädgårdsförråd.

Mycket barnvänligt läge i populära Mesta, Dragonvägen 14 ligger i utkanten av ett bilfritt område. Här har ni en gemensam lekplats i direkt anslutning till fastigheten. Gångavstånd till förskolan och Mesta skola där barnen går från förskoleklass till årskurs 3. Busshållplats finner ni endast en kort promenad bort med täta bussturer in till centrum. Här har ni även närhet till vackra promenadstråk, ut till naturen, till mataffären samt till bad i Borsöknasjön.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna